Terryn Grondewerken en Vervoer  
 
HOME  |  ACTIVITEITEN  |  ONS BEDRIJF  |  CONTACT
 
 
 
Ons bedrijf
 
Terryn Grondwerken en Vervoer
Rumbeeksegravier 112
8800 Roeselare
Tel. 051 24 55 16
Fax 051 24 35 89
info@terryngrondwerken.be
 
Facebook
 
Terryn Grondwerken en Vervoer ... een gezond familiebedrijf
 
In 1954 wilde Oswald Terryn de vlashandel verlaten en startte in Beitem met de transportsector. Hij kocht zijn eerste vrachtwagen.

In 1986 kwam de oudste zoon Francky Terryn, samen met zijn vrouw Sabien, in de zaak. Het wagenpark werd uitgebreid en er werd ook voor het eerst een nieuwe graafmachine (13 ton) aangekocht. Het transportbedrijfje groeide uit tot een rendabel familiebedrijf.
 
Terryn   Terryn   Terryn
 
In 1989 kwam er een tweede grotere graafmachine bij die tevens werd uitgerust voor het lossen van binnenschepen. Vanaf toen werd personeel van buitenaf aangeworven.

In 1992 werd er voor het eerst een overslagkraan gekocht, die uitsluitend zou dienen voor het lossen van binnenschepen. Nog geen jaar later werd de eenmanszaak omgevormd tot BVBA Terryn Grondwerken en Vervoer.

In 1996 verlieten we de hangaar en het plein in Beitem om te verhuizen naar de industriezone aan de haven in Roeselare, waar ons een mooie toekomst met veel werkgelegenheid stond te wachten. Met veel enthousiasme startten we met een nieuwe activiteit: het verhuren van verschillende afvalcontainers.

Begin jaren 2000 stonden wij in Roeselare bekend voor het lossen van binnenscheepvaart. Hierdoor werden er opnieuw twee nieuwe overslagkranen aangekocht en ondertussen bleef ons wagenpark en ons personeelsbestand maar uitbreiden.

In 2007 kwam ook Glenn, de zoon van zaakvoerder Francky, met veel enthousiasme in de zaak. Hij vormde snel zijn rechterhand. In 2010 kwam de jongste dochter Lein ook in de zaak.

In 2013 stond onze firma open voor een splinternieuw project, ondermeer door het verkopen van siergrinden aan particulieren en bedrijven.

Vandaag staan wij bekend als een gezond familiebedrijf en beschikken we over een goede groep competent personeel en een prima service naar de klanten toe!
 
sitemap | site by blont