Home / schors & potgrond / Boomschors

Boomschors

Boomschors

Koop uw boomschors online

Wat is boomschors?

Schors als bodembedekker is een 100% natuurlijk product. Het remt de groei van onkruid en beschermt uw planten tegen kou en vorst

Het gebruik van schors als bodembedekker heeft veel voordelen. De schorslaag houdt de grond vochtig, waardoor hij niet uitdroogt. Bovendien vermenigvuldigen veel bacteriën die in de grond leven zich wanneer een laag schors in sleuven wordt gelegd. We raden aan om de boomschors 8 à 10 cm dik te leggen.

Voordelen

Remt de groei van onkruid

Vermindert wind- en watererosie

Decoratief

Verzuurt de bodem niet door de neutrale PH waarde

Toepassingsgebieden

Speelterreinen

Wandelpaden

Tuinen

Voetpaden

Biofilters

Dierenverblijven

Bereken de hoeveelheid

De hoeveelheid die u nodig hebt: 0,00 m³

Professionele
tuinaannemer?

Inloggen Registreren

Nieuws

Boomschors aanleggen: hoe begin ik er aan?
Tips Boomschors

Boomschors aanleggen: hoe begin ik er aan?

Boomschors is materiaal dat heel vaak wordt gebruikt in parken en tuinen, zowel als tuinpad of als sieroppervlak. Het is een decoratieve duurzame bodembedekker die niet alleen uw tuin mooi maakt, maar tegelijk ook een natuurlijke vochtabsorberende werking heeft.

Lees meer
Boomschors aanleggen: hoeveel heb ik nodig?
Boomschors

Boomschors aanleggen: hoeveel heb ik nodig?

Wenst u boomschors in uw tuin te leggen? Vergeet dan zeker niet om de ondergrond eerst met worteldoek te bedekken. Dat zorgt ervoor dat het onkruid niet kan doorgroeien. Als u plantjes in de tuin wil, knip dan voorzichtig gaatjes in de worteldoek op de plaats waar u de planten wil hebben. Hou er rekening mee dat de gaten niet te groot zijn, zodat het onkruid niet terug mee kan groeien.

Lees meer